Forespør nå
X

Forespør nå

Personvernerklæring

  • UPL EUROPE LTD vet at sikkerheten tilknyttet din private informasjon fra bruken av vår nettside er en viktig prioritet, derfor. tar vi beskyttelsen av dine personlige data svært alvorlig. Denne personvernerklæringen legger frem sikkerhetstiltakene vi tar i bruk for å sikre at informasjonen du gir behandles med respekten og sikkerheten den fortjener.

  • Datainnsamling

    Du kan bruke vår nettside uten å oppgi dine personlige data. Du er ikke pålagt å oppgi personlig informasjon for å bruke nettstedet vårt, unntatt det som er strengt nødvendig å kunne gi deg et produkt eller en tjeneste etter ditt ønske. Når du bruker nettstedet vårt lagrer vi data på våre servere med ulike sikkerhetsformål. Disse dataene kan inneholde navnet på internettleverandøren din, nettsiden du brukte for å komme til nettstedet vårt, nettstedene du besøker fra vårt nettsted, samt din IP-adresse. Disse dataene kan muligens identifisere deg, men vi bruker dem ikke til noe slikt formål. Fra tid til annen bruker vi opplysningene til statistisk formål, men alle individuelle brukere holdes anonyme, slik at personen ikke kan identifiseres. I tilfeller der personopplysninger blir gitt til andre for å kunne gi deg informasjon om produktene eller tjenestene du har bedt om – eller til andre formål du har samtykket til – benytter vi oss av tekniske og organisatoriske metoder for å sikre at gjeldende datasikkerhetsforskrifter følges.

  • Innhenting og behandling av personopplysninger

    Vi henter bare inn personopplysninger som du oppgir ved å registrere deg, fylle ut skjemaer eller skrive e-poster, bestille produkter eller tjenester, henvendelser eller forespørsler om materialer som bestilles, og i tilsvarende situasjoner der du selv oppgir opplysningene. Databasen og dens innhold forblir i vårt selskap, og i dataprosessorer eller servere som handler på vegne av oss og som er ansvarlige overfor oss. For eksempel er MailChimp en av våre databehandlere brukt for konsensuell innsamling av personopplysningene dine (f.eks. via registreringsskjema) og lagring av slik data (f.eks. i MailChimp-kontoen vår) for å kunne sende markedskampanjer på e-post og nettannonser. MailChimp, sammen med underbehandlere leverer kritiske tjenester, slik som å bidra til å forhindre at informasjon blir misbrukt, og gir dermed støtte til UPL Europe Ltd.

    Dine personopplysninger vil ikke bli gitt til tredjepart av oss eller våre representanter i noen som helst form, med mindre vi har fått ditt samtykke eller er lovlig pålagt å gjøre det. Vi beholder kontroll over, og ansvar for, bruken av de personlige opplysningene du oppgir til oss. Noen av disse dataene kan lagres eller behandles på datamaskiner som befinner seg i andre jurisdiksjoner, for eksempel USA, der databeskyttelseslover kan avvike fra lovene i jurisdiksjonen du bor i. I slike tilfeller sørger vi alltid for at passende beskyttelsestiltak for dataprosessoren i dette landet er på plass for å sikre at databeskyttelsen er lik den som gjelder i landet du bor i.

  • Bruksformål

    Dataene vi samler inn blir kun brukt for å kunne tilby deg produkter og tjenester du ønsker, eller til andre formål som du har gitt samtykke til, med mindre annet er pålagt etter loven.

  • Rett til tilgang og korrigering

    Du har rett til å gjennomgå og endre personopplysninger som er lagret i vårt system, hvis du mener de er utdatert eller feil, er det bare til å kontakte oss via e-post eller skriftlig på kontoradressen vår. Begge er oppført nedenfor.

  • Kanselleringsrett

    Du har når som helst rett til å trekke tilbake ditt samtykke til bruk av dine personlige opplysninger til enhver tid. Dersom du ikke lenger ønsker å motta e-poster fra oss, eller vil at eventuelle personopplysninger vi har om deg skal slettes, kan dette oppnås ved å kontakte oss enten via e-post eller skriftlig på kontoradressen vår. Begge er oppført nedenfor.

  • Datalagring

    Vi beholder bare personopplysninger så lenge det er nødvendig for oss for å kunne yte en tjeneste du har bedt om, eller som du har gitt ditt samtykke til, med mindre annet er fastsatt ved lov (for eksempel i påvente av rettssak).

  • Bruk av informasjonskapsler

    Enkelte nettsteder bruker informasjonskapsler slik at vi kan forbedre effektiviteten av din individuelle bruk av nettstedet. Informasjonskapsler er identifikatorer som vår nettserver kan sende til datamaskinen din for å kunne identifisere hvilken datamaskin som brukes. De fleste nettlesere er innstilt til å automatisk akseptere slike informasjonskapsler. I tillegg kan du deaktivere lagring av informasjonskapsler eller justere nettleseren din slik at den informerer deg før informasjonskapselen lagres på datamaskinen.

  • Sikkerhet

    UPL EUROPE LTD bruker tekniske og organisatoriske sikkerhetsmetoder for å beskytte dataene dine mot manipulering, tap, ødeleggelse eller tilgang av uautoriserte personer. Eventuelle personopplysninger du oppgir til UPL EUROPE LTD blir kryptert ved overføring for å forhindre mulig misbruk av tredjepart. Våre sikkerhetsprosedyrer blir kontinuerlig gjennomgått for å sikre at all data holdes sikker til enhver tid.

  • Kontakt

    Ta kontakt med webmaster for UPL EUROPE LTD ved eventuelle problemer, spørsmål eller forslag du måtte ha. Internettets konstante utvikling krever sporadiske endringer til vår personvernerklæring. Derfor forbeholder vi oss retten til å gjøre endringer når det skal være nødvendig.

    Kontakt på e-post: info.uk@uniphos.com

    eller skriv til

    UPL EUROPE LTD

    The Centre, 1st Floor

    Birchwood Park

    Warrington

    Cheshire

    Storbritannia

    WA3 6YN